Un bărbat a fost reținut după ce a escaladat fațada unui bloc din București și a furat mai multe bunuri dintr-un apartament

Un bărbat a fost reținut după ce a furat mai multe bunuri dintr-un apartament din București. El a intrat în locuință din exteriorul blocului, cu ajutorul unei schele.

Aug 17, 2023 - 13:34
Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat a fost reținut după ce a escaladat fațada unui bloc din București și a furat mai multe bunuri dintr-un apartament
Imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 42 de ani, suspectat că a furat mai multe bunuri din Rin Grand Residence, Vitan Bărzeşti, a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti. Suspectul ar fi escaladat o schelă metalică ce era montată pe peretele imobilului.

”La data de 16 august 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 26, au reţinut un bărbat, în vârstă de 42 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În fapt, la data de 7 august 2023, Secţia 26 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în perioada 4 - 7 august 2023, i-ar fi fost sustrase, din locuinţă, mai multe bunuri”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, un bărbat, după ce ar fi escaladat o schelă metalică ce era montată pe peretele imobilului, ar fi forţat fereastra apartamentului unde locuieşte persoana vătămată, iar din interior ar fi sustras mai multe bijuterii, stilouri şi obiecte de valoare, prejudiciul fiind estimat la 5.000 de euro.

”La data de 16 august 2023, în urma investigaţiilor specifice, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 26 l-au identificat şi depistat pe bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, pe raza Sectorului 1. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în faţa instanţei, cu propuneri legale”, a mai transmis Poliţia.

Surse judiciare au precizat că bunurile au fost sustrase din Rin Grand Residence, Vitan Bărzeşti.

Au fost sustrase mai multe bijuterii, obiecte vestimentare, o boxă portabilă marca JBL, un levier, o geantă, stilouri şi alte obiecte de valoare.