Alina și Roland, cei doi români morți în accident din Grecia, sunt din Cluj - Mașina lor a intrat violent într-un camion, lângă Salonic

Doi români, soț și soție, care se întorceau din vacanță, au murit pe autostrada Salonic- Serres, din Grecia, după ce mașina lor a intrat violent într-un camion.

Aug 17, 2023 - 10:35
Aug 17, 2023 - 10:35
Urmărește-ne peGoogle news
Alina și Roland, cei doi români morți în accident din Grecia, sunt din Cluj - Mașina lor a intrat violent într-un camion, lângă Salonic
Foto: Antena 3 CNN

Roland și Alina Schmidt, în vârstă de 45 și 48 de ani, locuiau în comuna Florești, din județul Cluj. Ambii soţi ar fi din Sighetu Marmației, domiciliați în județul Cluj.

Cei doi au plecat în concediu în Grecia și se întorceau acasă, alături de cei doi copii ai lor, în vârstă de 7 și 10 ani.

Mașina românilor a intrat în coliziune cu un camion la kilometrul 18 al autostrăzii Salonic-Serres, care face legătura cu granița greco-bulgară.

În urma impactului devastator, Roland și Alina Schmidt au murit pe loc, iar cei doi copii au fost grav răniţi. Ulterior ei au fost transportați la un spital din Salonic acolo unde băiatul de 10 ani a fost operat de urgență.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin Consulatul General (CG) al României la Salonic, anunță că fost notificat de către poliția din Salonic cu privire la un accident rutier grav produs la data de 16 august 2023, la ieșirea din Salonic, către localitatea Liti, soldat cu decesul a doi clujeni, soț și soție, și rănirea celor doi copii ai lor, potrivit antena3.ro.

Consulatul din Salonic a întreprins, în regim de urgență, demersuri suplimentare pentru obținerea de date și informații oficiale cu privire la cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate, precum și circumstanțele producerii accidentului.