O femeie a găsit lângă un lan de porumb un cadavru învelit în scotch - Ipoteza luată în calcul de polițiști

Vineri la orele prânzului, o femeie a observat un pachet suspect lângă un lan cu porumb din apropierea satului Siliștea Nouă, din orașul Dolhasca.

Aug 4, 2023 - 13:40
Aug 4, 2023 - 16:20
Urmărește-ne peGoogle news
O femeie a găsit lângă un lan de porumb un cadavru învelit în scotch - Ipoteza luată în calcul de polițiști
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

UPDATE:

Vineri, la orele prânzului, o femeie a observat un pachet suspect lângă un lan cu porumb din apropierea satului Siliștea Nouă, din orașul Dolhasca, la granița dintre județele Suceava și Botoșani. Poliția a fost alertată imediat însă, după ce au desfăcut coletul înfășurat în folie de celofan și bandă izolant, au constatat că înăuntru se afla leșul unui animal aflat în stare avansată de putrefacție. 

Poliția a fost alertată, vineri, de o femeie, cu privire la faptul că, în apropierea comunei Tudora, a identificat in zona unui teren agricol și a unei suprafețe cu vegetație abundentă un colet înfășurat în folie de celofan și bandă izolantă.

Coletul ar fi avut dimensiunile și forma unui corp uman, existând suspiciunea unei fapte contra vieții, așa că polițiștii au intrat în stare de alertă maximă.

"Având în vedere natura sesizării a fost constituită echipă operativă complexă sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care s-a deplasat la fața locului, respectiv în proximitatea localității Siliştea Nouă.

Din fericire, după deschiderea coletului și efectuarea locului faptei, s-a constatat ca în interior nu se afla un cadavru uman, ci leșul unui animal în stare avansată de putrefacție", a informat IPJ Suceava, într-un comunicat remis ulterior. 

Verificările au fost preluate de către Biroul pentru Protecția Animalelor, urmând a se dispune procedural.


Știre inițială:

Când s-a apropiat mai mult și-a dat seama că este vorba de o persoană care cel mai probabil a fost ucisă, apoi împachetată în scotch înainte de a fi abandonată pe câmp. Femeia a sesizat Poliția Tudora, din județul Botoșani, și cum nu se știa exact pe teritoriul cărui județ se află cadavrul, la fața locului s-au deplasat polițiști din ambele județe, dar și un procuror criminalist, scrie monitorulsv.ro.

Deocamdată, nu se știe identitatea victimei și nici modalitatea în care a fost ucisă. Se derulează cercetări la fața locului pentru a se aduna cât mai multe probe care să ajute la elucidarea cazului. Cu siguranță însă va fi o anchetă care le va da multe bătăi de cap anchetatorilor, mai ales că în zonă nu prea există camere de supraveghere.

Depinde ce au văzut martorii, dar și dacă se vor putea ridica amprente sau alte probe care să vină în sprijinul celor care vor ancheta acest caz de-a dreptul șocant. La prima vedere, pare un plan diabolic, care duce cu gândul la răzbunări în stil mafiot.