Polițistul pensionar, în vârstă de 63 de ani, care s-a împușcat în cap, a murit la spital

Bărbatul în vârstă de 63 de ani care s-a împuşcat în cap sâmbătă, într-un imobil din Sectorul 1 al Capitalei a murit. Fostul polițist a decedat duminică dimineață la Spitalul Elias.

Iul 30, 2023 - 14:32
Iul 30, 2023 - 14:33
Urmărește-ne peGoogle news
Polițistul pensionar, în vârstă de 63 de ani, care s-a împușcat în cap, a murit la spital
Foto: 7Media / Imagine cu caracter ilustrativ

Bărbatul care s-a împușcat cu o zi în urmă în cap a decedat la Spitalul Elias, unde era internat, relatează Realitatea PLUS.

Poliția Capitalei a fost sesizată sâmbătă, 29 iulie, în urma unui incident grav în care un bărbat s-a împușcat în cap cu pistolul pe care-l avea.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a împușcat, în timp ce se afla la domiciliu. Acesta s-a împușcat în zona capului, cu un pistol letal, deținut legal, potrivit Realitatea PLUS.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit inconștient, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului. Acesta a fost transportat ulterior la Spitalul Elias. Fostul ofițer de poliție era în stare extrem de gravă.

Potrivit informațiilor Poliției, incidentul a avut loc în Cartierul Herăstrău, pe șoseaua Nordului din Sectorul 1.

Este vorba de un polițist pensionar, potrivit primelor detalii din anchetă.

Fostul ofițer de poliție suferea de afecțiuni oncologice, este bolnav de cancer in stadiu IV. 

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Mitică Dragomir a declarat că acesta abia începuse tratamentul pentru cancer, relatează Realitatea PLUS. 

Bărbatul a activat în cadrul Secției 18 înainte de pensionare. 

În urma decesului, a fost schimbată încadrarea dosarului penal deschis după incident în ucidere din culpă din moarte suspectă.