Criminalul care a omorât o fetiță și i-a ascuns trupul în canapea, va ajunge în fața instanței olandeze la începutul lunii august - Bărbatul nu dorește să fie cercetat de anchetatorii români

Apar informații bombă în cazul criminalului fetei din Capitală al cărui trup a fost ascuns în canapea. Bărbatul va fi audiat de judecătorii olandezi la începutul lunii august, atunci când se va decide și dacă va fi trimis în fața justiției din România.

Iul 21, 2023 - 11:51
Urmărește-ne peGoogle news
Criminalul care a omorât o fetiță și i-a ascuns trupul în canapea, va ajunge în fața instanței olandeze la începutul lunii august - Bărbatul nu dorește să fie cercetat de anchetatorii români
Foto: Facebook

Criminalul va ajunge în faţa instanţei olandeze pe 2 august, zi în care judecătorii vor decide dacă îl extrădează sau nu.

Procedura a durat atât de mult pentru că bărbatul a refuzat să colaboreze cu autorităţile şi a refuzat extrădarea rapidă. El nu doreşte să fie cercetat de anchetatorii din România.

Crima din Sectorul 4 a îngrozit întreaga țară! Mama copilei de 12 ani găsită moartă în lada patului a fost lăsată în libertate de procurori după mai bine de 12 ore de audieri. Femeia a ajuns în țară cu un autocar și a fost ridicată de autorități din Vama Nădlac. În schimb, concubinul acesteia, care este și principalul suspect, se află în Olanda. Procurorii români se strădulesc de mai bine de o lună să îl aducă înapoi în țară pe Ilie Marcel Șerbuc, acuzat de uciderea fiicei de doar 12 ani a concubinei sale.

Fetița a fost strangulată, băgată într-un sac și abandonată în lada unei canapele. 

Surse din anchetă declarau, la scurt timp după ce bărbatul a fost depistat, că statul român nu a trimis la timp în Olanda toate documentele necesare extrădării, potrivit Realitatea Plus.

În cele din urmă, după ce Tribunalul București a trimis toate documentele solicitate de judecătorii din Amsterdam, Marcel Șerbuc a respins procedura accelerată de extrădarea, pentru că nu dorește să fie anchetat de autoritățile române.

Solicitarea încetinește demersurile de aducere în România, pentru că acum autoritățile din țară trebuie să trimită noi solicitări prin care să contracareze pretențiile emise de principalul suspect.

Bărbatul a fost capturat în Olanda și se află în prezent în custodia poliției olandeze.

Marcel Șerbuc este acuzat că ar fi ucis-o pe fetița de 12 ani a concubinei sale. Crima ar fi fost comisă chiar în apartamentul pe care acesta îl închiriase într-un bloc din cartierul Berceni. Bărbatul a băgat trupul micuței într-un sac de plastic și l-a ascuns în lada unei canapele, după care a părăsit țara.