Generalul (r) Gabriel Oprea, mesaj pentru angajații MAI, de ziua instituției: „Sunteți adevărate modele pentru foarte mulți tineri”

Presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor “Mihai Viteazul”, gl.(r) Gabriel Oprea, a transmis un mesaj de ziua Ministerului Afacerilor Interne.

Iul 16, 2023 - 15:06
Iul 16, 2023 - 16:11
Urmărește-ne peGoogle news
Generalul (r) Gabriel Oprea, mesaj pentru angajații MAI, de ziua instituției: „Sunteți adevărate modele pentru foarte mulți tineri”
Foto: MApN/Wikimedia

“La multi ani Ministerului Afacerilor Interne! Astazi transmit, in numele UMPMV, felicitari si succes in misiuni tuturor angajatilor MAI.

Va multumim pentru activitatea dumneavoastra, in slujba românilor, va multumim pentru curajul si daruirea cu care sunteti, zi de zi, la datorie.

Munca dumneavoastra inseamna profesionalism, seriozitate, foarte multa implicare, dar si putere de sacrificiu.

V-ati ales, fiecare dintre dumneavoastra, o meserie nobila si sunteti adevarate modele pentru foarte multi tineri care simt, la randul lor, iubire pentru tara si pentru semeni.

Inspirati incredere, siguranta, ne asigurati tuturor linistea, riscandu-va chiar viata in indeplinirea misiunilor. Ramaneti puternici, ramaneti verticali, romanii va apreciaza si au nevoie de dumneavoastra.

De ziua institutiei din care faceti parte si pe care, cu onoare am condus-o, va transmit sprijinul si respectul nostru deplin.

La multi ani tuturor angajatilor Ministerul Afacerilor Interne!, scrie umpmv.eu