Un tânăr a fost împușcat în picior de un bărbat de 50 de ani după un conflict într-un camping din Vama Veche

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în picior, vineri, de un bărbat de 50 de ani, evenimentul având loc într-un camping din Vama Veche. Bărbatul de 50 de ani a ameninţat că se sinucide, fiind chemat un negociator.

Iul 14, 2023 - 22:13
Urmărește-ne peGoogle news
Un tânăr a fost împușcat în picior de un bărbat de 50 de ani după un conflict într-un camping din Vama Veche
Foto: 7Media / Imagine cu caracter ilustrativ

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că poliţiştii din cadrul Biroului Vamal Veche - 2 Mai au fost sesizaţi, vineri după-amiază, cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din staţiunea Vama Veche, un bărbat de 21 de ani ar fi fost împuşcat în picior, de un bărbat de 50 de ani.

”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital”, a anunţat IPJ Constanţa.

Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar şi pentru identificarea tipului de armă folosit.

De asemenea, acolo se află un negociator din cadrul IPJ Constanţa, având în vedere faptul că bărbatul în vârstă de 50 de ani a ameninţat că se sinucide, a precizat sursa citată.