Anchetă la o școală după ce o profesoară a făcut-o imbecilă și analfabetă pe Ligia Deca, ministrul Educației

O profesoară de la Colegiul Naţional Pedagogic „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmaţiei a fost înregistrată în timp ce le spunea elevilor că Ligia Deca, ministrul Educaţiei, „este imbecilă și analfabetă”. Înregistrarea a fost făcută de către un elev.

Iul 6, 2023 - 18:47
Urmărește-ne peGoogle news
Anchetă la o școală după ce o profesoară a făcut-o imbecilă și analfabetă pe Ligia Deca, ministrul Educației
Foto: Captură Video

Este anchetă de proporții în Sighetul Marmației după ce profesoara de română Francesa Pok de la Colegiul Naţional Pedagogic „Regele Ferdinand” a fost înregistrată după finalizarea grevei din învăţământ, în timp ce le spune elevilor că ministrul Educației, Ligia Deca, este ”imbecilă” și ”analfabetă”.

„Potrivit imbecilei de ministră pe care o avem, este imbecilă, este analfabetă ministra pe care o avem. Avem un ministru al Educaţiei care în viaţa ei nu a predat o oră. Şi este ministrul Educaţiei. Mă împuşc”, se aude pe înregistrarea citată de Ziarul de Maramureş.

Ziarul de Maramureş mai scrie că părinţii au făcut mai multe plângeri la Inspectoratul Şcolar Judeţean şi la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş în legătură cu comportamentul pe care profesoara Francesa Pok l-ar avea faţă de elevi.

Şeful ISJ Maramureş, Mihai Pop, a declarat că a cerut să fie luate măsuri în acest caz deoarece problemele cu comportamentul profesoarei respective sunt de cinci ani.