Bărbat împuşcat cu o armă de tip airsoft, pe o terasă din Timişoara

Un bărbat de 36 de ani a fost transportat la spital, marţi seară, după ce a fost împuşcat în zona gâtului de un bărbat de 54 de ani, în urma unui conflict care a avut loc pe o terasă din cartierul Calea Lugojului din Timişoara. Agresorul a fost dus la audieri de către poliţişti.

Iul 5, 2023 - 07:11
Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat împuşcat cu o armă de tip airsoft, pe o terasă din Timişoara
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

„Azi, în jurul orei 19:30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe terasa unui local de la intersecţia străzii Renaşterii cu strada Lugojului, a avut loc un conflict spontan între doi bărbaţi, în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani, ar fi fost împuşcat de un altul în vârstă de 54 de ani, cu un pistol tip Airsoft”, a transmis IPJ Timiş marți seara.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar agresorul în vârstă de 54 de ani a fost dus la sediul Secţiei 1 Urbane Timişoara pentru a fi audiat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cazul vine la doar câteva zile după ce un bărbat de 38 de ani a ucis doi bătrâni în Timişoara și l-a rănit grav cu cuțitul pe un nepot al acestora.

Bărbatul de 38 de ani a fost capturat joi seară, în apropierea Gării de Nord din Timişoara, iar judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Sursa: Hotnews.ro