Două persoane, soț și soție, ambii polițiști în cadrul IPJ Cluj, au decedat în urma unui grav accident rutier dintre un autoturism și o cisternă

O cisternă şi o maşină s-au ciocnit, duminică, pe DN 1, în judeţul Cluj. Două persoane au murit și una a fost rănită grav. Traficul în zona localităţii Şaula, județul Cluj, este complet blocat. Potrivit Realitatea PLUS, persoanele decedate erau soț și soție, ambii polițiști activi în cadrul IPJ Cluj.

Iun 25, 2023 - 13:08
Iun 26, 2023 - 12:31
Urmărește-ne peGoogle news
Două persoane, soț și soție, ambii polițiști în cadrul IPJ Cluj, au decedat în urma unui grav accident rutier dintre un autoturism și o cisternă

Un grav accident de circulație a avut loc, duminică, pe raza localităţii Şaula, comuna Izvoru Crişului, județul Cluj.

Potrivit Realitatea PLUS, autoturismul în care se aflau doi polițiști, soț și soție, a fost distrus complet. Ambii și-au pierdut viața.

Se pare că autoturismul a pătruns pe sensul opus, într-o curbă la stânga, și a intrat într-o autocisternă. 

”Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Şaula, comuna Izvoru Crişului. În accident au fost implicate o autocisternă şi un autoturism puternic avariat. În autoturism se aflau încarceraţi un bărbat şi o femeie de aproximativ 30 de ani care, din păcate, prezintă leziuni incompatibile cu viaţa”, a transmis ISU Cluj.

Cisterna era goală şi nu au fost raportate scurgeri de carburanţi.

Tânăra era însărcinată în patru luni. În trecut, ea fusese poliţistă la brigada rutiera chiar în zona unde a avut loc accidentul. 

Cei doi se îndreptau spre Oradea, când şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat cu maşina într-o cisternă.

Echipajele de descarcerare ajunse la faţa locului au fost în stare de şoc minute bune după ce şi-au dat seama că victimele erau chiar colegii lor.

Ana şi Lucas se căsătoriseră în urmă cu doar o săptămână înainte de tragedie şi aşteptau un copil. 

Ana, însărcinată în patru luni, fusese poliţistă la Rutieră chiar în zona unde a avut loc accidentul.