Accident pe Splaiul Unirii din București - O mașină a intrat într-o coloană militară în urma unei coliziuni cu alte două autoturisme - O persoană a fost rănită

Un TAB condus de un francez, implicat într-un accident pe Splaiul Unirii din București, la intersecție cu A2, conform surselor G4Media.

Mai 27, 2023 - 21:06
Urmărește-ne peGoogle news
Accident pe Splaiul Unirii din București - O mașină a intrat într-o coloană militară în urma unei coliziuni cu alte două autoturisme - O persoană a fost rănită
Imagine cu caracter ilustrativ

O mașină a intrat într-o coloană militară în urma unei coliziuni cu alte două autoturisme. O persoană a fost rănită în urma incidentului.

Comunicatul oficial al IPJ Ilfov:

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 15:27, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, Splaiul Unirii, la intersecție cu autostrada A2, s-a produs un accident rutier între mai multe autovehicule, printre care și un vehicul militar.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Popești Leordeni, care au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme, care se deplasau pe același sens de mers, împrejurare în care unul dintre acestea a intrat în coliziune cu o autospecială militară, care se deplasa din sens opus.

În urma evenimentului, a rezultat rezultat rănirea unei persoane, care a fost transportată cu echipajul medical la un spital din București.

Cei 5 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Popești Leordeni efectuează activități specifice, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa: G4Media