Un actor brazilian dispărut la începutul anului, a fost găsit mort într-o ladă îngropată sub podeaua unei case

Actorul brazilian Jefferson Machado Costa a fost găsit mort la mai multe luni după ce a fost anunțată dispariția sa.

Mai 25, 2023 - 21:19
Urmărește-ne peGoogle news
Un actor brazilian dispărut la începutul anului, a fost găsit mort într-o ladă îngropată sub podeaua unei case
Foto: Jefferson Machado Costa

Actorul, în vârstă de 44 de ani, a fost văzut ultima dată în ianuarie. Mama lui a declarat că pe 29 ianuarie, când a vorbit ultima oară cu el, i-a spus că va merge la un interviu pentru un job nou și că stătea acasă la un prieten.

Oficial, el a fost dat dispărut pe 9 februarie, după ce familia a aflat că cei opt câini ai săi au fost raportați ca fiind abandonați în casa pe care o avea în zona de vest a orașului Rio de Janeiro.

La începutul acestei săptămâni, poliția a percheziționat o anexă de pe o proprietate din Rio de Janeiro și a descoperit cadavrul lui Jefferson legat și îngropat într-o ladă din lemn îngropată la aproximativ 2 metri sub podea. Potrivit anchetatorilor, proprietatea aparține unei femei care a declarat că a închiriat spațiul unei persoane care este acum pe lista suspecților.

Actorul a fost identificat după amprente. În urma anchetei s-a stabilit că lada în care a fost pus trupul său a fost luată chiar din casa actorului.

Jefferson a fost actor de televiziune, a jucat în mai multe filme braziliene și a fost implicat și în procesul de producție, potrivit Globo.

Sursa: ziare.com