O tânără băută și fără permis de conducere a furat mașina partenerului - Polițiștii au găsit-o dormind pe bancheta din spate

O femeie în vârstă de 26 de ani, din localitatea suceveană Vicovu de Jos, a furat mașina iubitului ei în ciuda faptului că era sub influența alcoolului și că nu deține permis de conducere.

Mai 24, 2023 - 13:09
Urmărește-ne peGoogle news
O tânără băută și fără permis de conducere a furat mașina partenerului - Polițiștii au găsit-o dormind pe bancheta din spate
Imagine cu caracter ilustrativ

Partenerul ei a anunțat poliția, iar oamenii legii au găsit-o dormind pe bancheta din spate. Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Bilca și localitățile învecinate pentru a găsi mașina VW Passat. După ce au refăcut traseul, au identificat mașina furată lângă o apă în afara șoselei, conform Observator. În autovehiculul oprit se afla tânăra care dormea pe bancheta din spate, cu geamul întredeschis. Nicio altă persoană nu a fost identificată la locul faptei.

Oamenii legii au testat femeia cu aparatul etilotest și au constatat că avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, în baza de date ea nu figura că ar deține un permis de conducere.

Polițiștii au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și furt în scop de folosință. Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.