IPJ Sibiu: Percheziții în Sibiu și Argeș, într-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 800.000 de euro

Şase percheziţii au avut loc, miercuri dimineaţă, în judeţele Sibiu şi Argeş, la domiciliile unor persoane bănuite de delapidare, furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. Vorbim despre un dosar penal în care prejudiciul se ridică la aproximativ 800.000 de euro. 16 persoaneurmau să fie conduse la audieri.

Mai 17, 2023 - 11:30
Urmărește-ne peGoogle news
IPJ Sibiu: Percheziții în Sibiu și Argeș, într-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 800.000 de euro
Imagine cu caracter ilustrativ

''În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu - Poliţia Municipiului Sibiu au pus în executare 6 mandate de percheziţii, în judeţele Sibiu şi Argeş, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni. 16 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, pentru audieri, într-un dosar penal în care prejudiciul se ridică la aproximativ 800.000 de euro'', precizează IPJ Sibiu. 

Potrivit sursei citate, în perioada 2020 - 2023, mai multe persoane, în diferite relaţii profesionale cu un agent economic, ar fi sustras produse din stocul acestuia.

Cercetările sunt desfăşurate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Activitatea beneficiază de sprijinul poliţiştilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş şi de cel al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu.