Tânăr de 17 ani din Teleorman, în comă după o partidă de fotbal cu prietenii - Băiatul, adus şi internat de urgenţă la Bucureşti

Un adolescent de 17 ani, dintr-o localitate din Teleorman, a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut peste el o poartă de fotbal.

Mai 14, 2023 - 08:59
Urmărește-ne peGoogle news
Tânăr de 17 ani din Teleorman, în comă după o partidă de fotbal cu prietenii - Băiatul, adus şi internat de urgenţă la Bucureşti
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Martorii povestesc că poarta nu era asigurată, iar incidentul s-a produs după ce tânărul s-a cățărat pe ea. Acum, adolescentul este internat în comă profundă la spitalul „Bagdasar-Arseni”, din Capitală.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 18.30, pe terenul de fotbal din comuna Segarcea Mare. Adolescentul era împreună cu mai mulţi prieteni şi jucau o partidă de fotbal pe terenul sintetic.

Cel mai probabil, spun martorii, bucuros de o pasă bună, băiatul a sărit şi s-a agăţat de poartă. Dat fiind faptul că acea construcţie din fier nu era ancorată, poarta s-a prăbușit peste el şi l-a lovit la cap.

Echipajele de salvare sosite la fața locului i-au acordat primul ajutor, după care l-au transportat la spitalul din Alexandria. Însă, cum băiatul a intrat în comă profundă, medicii de acolo au decis să-l trimită la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, din Bucureşti, conform Observator News și Gândul.ro.