Explozie provocată de un bărbat în orașul german Ratingen - 12 pompieri și polițiști au fost răniți

Zece pompieri și doi polițiști au fost răniți joi, 11 mai, în urma unei explozii care s-a produs într-un apartament din orașul Ratingen, în vestul Germaniei.

Mai 11, 2023 - 21:17
Urmărește-ne peGoogle news
Explozie provocată de un bărbat în orașul german Ratingen - 12 pompieri și polițiști au fost răniți
Foto: Captură Video

Pompierii și polițiștii au fost chemați să ajute o persoană vulnerabilă. Într-una dintre camerele apartamentului avea loc un incendiu și, la vederea echipajelor de intervenție, bărbatul din interior a folosit un dispozitiv pentru a declanșa explozia, a anunțat ministrul regional de Interne, Herbert Reul, potrivit BBC.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost arestat. Anchetatorii au mai transmis că în apartament a fost găsit un cadavru.

Ministrul de interne a mai spus că poliția a fost chemată la apartament după ce rezidenții și-au exprimat îngrijorarea că era plină cutia poștală a proprietarului. Poliția a chemat apoi pompierii pentru a ajuta la intrarea în apartament, potrivit Adevărul.

Medicii au anunțat că unii dintre răniți se află în stare gravă.

Jurnaliștii prezenți la fața locului au declarat că au văzut lunetiști ai poliției luând poziții pe acoperișurile blocurilor învecinate.