Germania: Focuri de armă la o uzină Mercedes - O persoană a fost ucisă și una grav rănită - Agresorul a fost arestat

S-au tras focuri de armă la o uzină Mercedes din sud-vestul Germaniei. Potrivit presei, o persoană a fost ucisă, iar alta a fost grav rănită, transmite Deutsche Welle.

Mai 11, 2023 - 13:22
Urmărește-ne peGoogle news
Germania: Focuri de armă la o uzină Mercedes - O persoană a fost ucisă și una grav rănită - Agresorul a fost arestat
Imagine cu caracter ilustrativ

O operațiune de urgență de amploare era în curs de desfășurare la uzina Mercedes din Sindelfingen joi dimineață, după ce apelurile de urgență au semnalat un schimb de focuri.

O echipă de operațiuni speciale a izolat locul cu o desfășurare de amploare, inclusiv două elicoptere și mai mulți medici de urgență.

„O persoană a fost ucisă, una grav rănită”, a declarat ziarul Bild, citând o sursă din cadrul poliției. „Motivul este încă neclar. Autorul atacului a fost arestat”.

Poliția a transmis pe Twitter cu puțin timp înainte de ora 9.00 că operațiunea era în curs de desfășurare în complexul fabricii, la aproximativ 15 kilometri sud-vest de Stuttgart, iar poliția și salvatorii erau la datorie. Autoritățile au confirmat că un suspect a fost reținut.

Angajații au declarat că la fața locului se afla Fabrica 56 a constructorului auto, unde se produce și Clasa S.

Mercedes a confirmat că a avut loc un incident la uzină și că este în contact cu autoritățile, dar nu a oferit mai multe detalii.

„Suntem în contact cu autoritățile și încercăm să clarificăm faptele. Siguranța angajaților este pe primul loc”, a precizat compania într-un comunicat.

Sursa: G4Media