Mașină Google Street, lovită de tren, în Mehedinți - Este a doua oară când un automobil al companiei este implicat într-un accident grav, în România

Un accident a avut loc, miercuri, în localitatea Butoieşti, judeţul Mehedinţi, fiind implicată maşina Google care nu a acordat prioritate de trecere trenului care circula pe ruta Drobeta Turnu Severin - Filiaşi. În urma acestuia, şoferul autoturismului a fost rănit uşor. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

Mai 10, 2023 - 14:29
Urmărește-ne peGoogle news
Mașină Google Street, lovită de tren, în Mehedinți - Este a doua oară când un automobil al companiei este implicat într-un accident grav, în România

”La data de 10 mai a.c., ora 10.11, Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că în comuna Butoieşti s-a produs un accident rutier între un autoturism şi un tren. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Strehaia care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 51 de ani în timp ce conducea un autoturism în localitatea Butoieşti, la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere, semnalizată prin indicatoare rutiere şi semnale acustice şi luminoase, nu a acordat prioritate de trecere trenului  şi a intrat în coliziune cu acesta”, a transmis IPJ Mehedinţi.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe un teren agricol.

Conducătorul auto a fost rănit uşor, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. El urmează să fie testat pentru alcoolemie după acordarea îngrijirilor medicale.

Bărbatul conducea maşina Google.

Tot în acest an, în luna martie, o altă mașină Google a fost implicată într-un accident grav la Constanța. 

Accidentul a avut loc pe 23 martie, la intersecția străzii D cu strada 7, scrie site-ul de știri locale Constanța 100%.

Cei care erau în zonă atunci când s-a produs incidentul spun că mașina Google Street View nu ar fi acordat prioritate și ar fi intrat în coliziune cu o altă mașină.

Medicii de la Ambulanță care au ajuns la fața locului, au preluat o persoană din cel de-al doilea vehicul.