Călărași: Doi bătrâni au fost lăsați fără economiile de-o viață de tinerii care munceau cu ziua pentru ei - Banii, cheltuiți pe haine, telefoane și o prostituată

Doi bătrâni dintr-un sat din Călărași au rămas fără economiile de o viață, după ce au fost jefuiți de niște tineri care munceau pentru ei. Cei doi bărbați au pândit mai multe zile locuința vârstnicilor și când au prins momentul, au intrat prin podul casei și au furat nici mai mult, nici mai puțin de 28.000 de mii de lei.

Mai 10, 2023 - 11:22
Urmărește-ne peGoogle news
Călărași: Doi bătrâni au fost lăsați fără economiile de-o viață de tinerii care munceau cu ziua pentru ei - Banii, cheltuiți pe haine, telefoane și o prostituată
Imagine cu caracter ilustrativ

"Când să ies afară, am văzut țigla aia deranjată. Imediat ne-a înghețat inima și m-am uitat aici... n-am mai găsit nimic. Ce-am avut, i-au luat pe toți", povestește femeia.

Negoiță Aurel și Dumitrache Cosmin sunt doi frați din Călărași, care începând de anul trecut au muncit cu ziua pentru soții Ștolea, doi bătrâni cu vârste de 80 și 84 de ani. La fiecare plată, frații îi urmau pe bătrâni în casă. Voiau să vadă de un scot banii și când au găsit locul, au și dat lovitura.

"I-am avut puși la perete, așa, și dimineața, când am ieșit afară... Ușa a fost închisă, dar au fost deplasate rufele. Ei au mai venit la noi. Ne-au mai ajutat la vie și atunci a fost... Le-am dat și eu câte un milion (n.r. 100 de lei), le-am dat bere, le-am dat mâncare", a mai spus aceasta. 

Bucuroși că s-au ales cu 28.000 de lei, au luat un taxi și au ajuns în București. Și-au cumpărat haine, telefoane și au plătit și o prostituată să meargă cu ei la hotel.

Bărbații au fost văzuți de autorități într-un taxi și, la scurt timp, au fost opriți. Și-au recunoscut faptele iar o anchetă a fost deschisă imediat.