Amendă și permisul suspendat pentru un șofer pus pe scandal, furios că a fost claxonat - A ieșit cu ranga din mașină

Un sucevean a fost amendat şi are permisul de conducere suspendat, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care se vede cum bărbatul blochează o stradă din Suceava şi pare că ameninţă alţi şoferi. Suceveanul a fost nemulţumit de faptul că a fost claxonat de ceilalţi participanţi la trafic atunci când a blocat drumul, oprind pe trecerea pentru pietoni pentru a debarca un pasager.

Mai 8, 2023 - 15:06
Urmărește-ne peGoogle news
Amendă și permisul suspendat pentru un șofer pus pe scandal, furios că a fost claxonat - A ieșit cu ranga din mașină
Foto: Captură Video

În imaginile publicate de jurnaliştii de la Monitorul de Suceava se vede cum şoferul, aflat la volanul unei Dacii, opreşte pe o trecere pentru pietoni pentru ca o pasageră să coboare din maşina sa, apoi pleacă de pe loc, iar câteva zeci de metri mai departe blochează două benzi ale drumului şi iese din maşină având în mână un obiect care pare a fi o rangă sau o bară şi se îndreaptă către alt şofer.

Potrivit poliţiştilor suceveni, imaginile au fost filmate săptămâna trecută, vineri, pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava. Poliţia a făcut verificări după ce filmul a fost postat online.

”S-a stabilit că un bărbat de 43 ani din comuna Ipotesti a condus autoturismul pe strada Ana Ipatescu din municipiul Suceava, a oprit in zona unei treceri de pietoni pentru a facilita coborârea din autoturism a unei persoane, moment în care a stârnit indignarea unui alt şofer din cauza faptului că a îngreunat traficul auto. Ulterior, şoferul de 43 ani a poziţionat maşina obstrucţionând ambele benzi ale sensului de mers şi a avut un schimb de replici cu celălalt şofer. Bărbatul de 43 de ani a fost sancţionat contravenţional conform legislaţiei rutiere cu amendă de 580 lei pentru oprire neregulamentară şi conducere agresivă şi, de asemenea, a fost sancţionat contravenţional şi conform Legii 61/1991 privind ordinea publica pentru provocare de scandal”, au transmis, luni, oficialii Poliţiei Judeţene Suceava.

În plus, permisul de conducere al suceveanului a fost suspendat pentru 30 de zile.