Șeful de post din Schitu Golești a demisionat din funcție și a cerut mutarea în altă localitate pe un post de execuție

Continuă „telenovela” din Argeș, unde șeful postului de poliție de la Schitu Golești și ajutorul său, o tânără agentă, ambii căsătoriți cu altcineva, au fost surprinși în toiul unei scene amoroase petrecute noaptea, chiar la locul de muncă.

Mai 4, 2023 - 14:36
Urmărește-ne peGoogle news
Șeful de post din Schitu Golești a demisionat din funcție și a cerut mutarea în altă localitate pe un post de execuție
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

După acest episod, șeful de post din Schitu Golești şi-a dat demisia din funcția de conducere și a cerut să fie mutat pe una de execuție, la un alt post de poliție. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Argeș au acceptat solicitarea.

Cei doi își continuă relația și s-au plâns că soțul femeii, deși a cerut divorțul, îi hărțuiește.

Poliția a emis un ordin de protecție provizoriu, pentru cinci zile, împotriva soțului polițistei. Între timp, șeful femeii, care conducea postul de poliție din Schitu Golești a fost mutat la poliția Câmpulung Muscel. A fost filmat luna trecută, împreună cu subalterna lui, în ipostaze amoroase, de către soțul femeii, potrivit stirileprotv.ro.

Miercuri a fost văzut ieșit la restaurant împreună cu agenta și copilul acesteia. Soțul femeii, militar de carieră, i-a urmărit prin oraș, a intrat în local și a început să-i filmeze.

Fostul șef de post a sunat la 112 și a reclamat că individul îl hărțuiește.

Polițiștii veniți la sesizare l-au găsit pe soțul femeii, filmându-i pe cei doi. Cum și polițista - aflată acum în divorț - s-a plâns că se simte hărțuită, agenții s-au văzut nevoiți să emită un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Pentru prelungirea termenului de 5 zile, este nevoie de o hotărâre judecătorească