Patru persoane dispărute după ce o barcă s-a răsturnat pe râul Mureș

Reprezentanții ISU Arad au anunțat că vor continua căutarea celor patru persoane dispărute în urma accidentului grav petrecut duminică seara pe râul Mureș, în zona Periam Port. În momentul răsturnării bărcii, în aceasta se aflau 12 oameni.

Mai 1, 2023 - 09:35
Urmărește-ne peGoogle news
Patru persoane dispărute după ce o barcă s-a răsturnat pe râul Mureș
Foto: ISU Mureș/ Imagine cu caracter ilustrativ

Pe parcursul nopții, trei echipaje de căutare-salvare din cadrul ISU TIMIȘ și alte trei echipaje din cadrul ISU Arad au continuat misiunea la suprafața apei.

În această dimineață, pompierii timișeni au început deplasarea către locul evenimentului, pentru continuarea căutărilor cu forțe mărite. Un efectiv de 24 de pompieri  timișeni vor interveni cu o autospecială de serviciu, șase autospeciale de primă intervenție și comandă, un microbuz, nouă bărci, o ambulanță SMURD și un echipaj cu patru scafandri. 

„De asemenea, pompierii arădeni au început deplasarea către locul evenimentului. Un efectiv de 15 pompieri vor interveni cu 4 autospeciale de primă intervenție și comandă, 4 bărci, și un echipaj SMURD. Până în acest moment, 4 persoane sunt încă dispărute. Printre acestea se numără și 2 copii. Misiunea este în dinamică“, a declarat Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

În barca răsturnată în zona localităţii timişene Periam Port se aflau 12 persoane ( 6 adulți, 6 copii) dintre care 2 copii și 2 adulți sunt dați dispăruți.

Din cei 8 ieșiți, 6 sunt în județul Arad (3 copii și 3 adulți) și 2 în județul Timiș ( 1 adult și 1 copil).

Un copil de patru ani a fost declarat mort.