O tânără din Bacău a fost reținută pentru tentativă de omor - Aceasta și-a înjunghiat iubitul după ce acesta îi verificase telefonul mobil

Un tânăr din localitatea Slănic Moldova, județul Bacău, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de iubita sa, furioasă că s-a uitat în telefonul ei.

Apr 27, 2023 - 21:56
Urmărește-ne peGoogle news
O tânără din Bacău a fost reținută pentru tentativă de omor - Aceasta și-a înjunghiat iubitul după ce acesta îi verificase telefonul mobil
Imagine cu caracter ilustrativ

Cei doi, în vârstă de 29 de ani, erau împreună de un an și jumătate.

Pe 26 aprilie, ei s-au certat după ce tânărul a acuzat-o că îl înșală și i-a verificat telefonul mobil, pe care ulterior l-a distrus. Furioasă din cauza gestului iubitului gelos, tânăra l-a înjunghiat, după care a fugit din casă, mergând la mama ei, care locuiește la un kilometru distanță. Deși avea un plămân perforat și sângera, partenerul ei a urmărit-o. Când l-a văzut, femeia a sunat la 112, acesta fiind transportat de urgență la spital.

”Pacient înjunghiat în şoc hemoragic cu hemopneumotorax. A fost reevaluat în urgenţă, a fost efectuat un drenaj toracic cu evacuarea a aproximativ un litru de sânge. S-a luat legătura cu secţia de chirurgie de la Iaşi. Pacientul a fost transferat cu medic şi în cursul dimineţii am vorbit cu medicul de acolo şi mi-a spus că este stabil”, a declarat Bogdan Blejuşcă, medic primar chirurg la spitalul din Oneşti, potrivit Adevărul.

Polițiștii au fost anunțați despre incident de către medici.

Tânăra a fost reţinută pentru tentativă de omor și riscă până la 10 ani de închisoare.