Un șofer băut, a fost reținut după ce a bătut doi polițiști - Bărbatul încătușat a mușcat de deget un agent, iar pe altul l-a lovit cu capul în nas

Un şofer fără permis de conducere a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa pentru recoltarea de probe de sânge şi a lovit un poliţist cu capul în zona nasului, iar pe altul l-a muşcat de deget. Bărbatul mai fusese condamnat pentru infracţiuni rutiere.

Apr 25, 2023 - 18:32
Urmărește-ne peGoogle news
Un șofer băut, a fost reținut după ce a bătut doi polițiști - Bărbatul încătușat a mușcat de deget un agent, iar pe altul l-a lovit cu capul în nas
Foto: Poliția Română/ Facebook

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii cercetează un bărbat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Astfel, în data de 24 aprilie, bărbatul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism în municipiul Constanţa, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Poliţiştii au constatat că el emana halenă alcoolică şi a refuzat iniţial testarea cu aparatul etilotest, iar apoi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

“Pe parcursul intervenţiei lucrătorilor de poliţie, inculpatul a manifestat un comportament agresiv fizic şi verbal faţă de aceştia. A fost încătuşat, iar apoi a lovit cu capul în zona nasului pe agentul B.A.C., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale, şi l-a muşcat de un deget al mâinii drepte pe agentul U.V., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul D.M.C. este cunoscut cu antecedente penale, ce nu atrag starea de recidivă, fiind condamnat anterior la pedepse privative de libertate, pentru comiterea unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi contra persoanei”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.