Air Moldova a anulat toate zborurile programate până marți, 25 aprilie

Air Moldova a anunțat oficial în vineri după-amiază suspendarea temporară a tuturor zborurilor, scrie Boardingpass.ro. Compania aeriană moldovenească a anulat vineri toate zborurile programate între 21 – 25 aprilie 2023.

Apr 21, 2023 - 21:23
Urmărește-ne peGoogle news
Air Moldova a anulat toate zborurile programate până marți, 25 aprilie
Imagine cu caracter ilustrativ

Conform acesteia, decizia a fost luată „din cauza deficitului de resurse financiare necesare pentru activitatea companiei”.

„Din păcate constatăm că, tot efortul și acțiunile întreprinse de Echipa Air Moldova pentru a gestiona situația în care se află compania, la moment nu au dat rezultate.” scrie pe contul de Facebook al companiei.

Aceasta se află într-o situație financiară precară, iar miercuri a inițiat o petiție online prin care solicită intervenția președintei Republicii Moldova pentru salvarea sa.

De la începutul lunii martie 2023, Air Moldova nu mai are nici un avion în flotă, iar zborurile sale au fost operate de mai multe companii aeriene, precum SkyUp Airlines, ALK Airlines și Lumiwings.

Boardingpass.ro mai notează că Air Moldova nu a zburat în ultimele luni spre și dinspre România. Aceasta a operat în anul 2022 zboruri regulate între București și Chișinău doar pe durata sezonului estival.