Un jandarm a împiedicat producerea unei tragedii pe peronul unei gări - Acesta s-a luptat și a luat cuțitul din mâna unui bărbat care amenința oamenii

Un jandarm a evitat producerea unei tragedii, chiar pe peronul gării Slobozia Veche. Bărbatul se afla în drum spre casă și a reușit să imobilizeze un bărbat care se manifesta violent față de călătorii care așteptau trenul și care avea un cuțit asupra lui.

Apr 11, 2023 - 11:09
Apr 11, 2023 - 11:34
Urmărește-ne peGoogle news
Un jandarm a împiedicat producerea unei tragedii pe peronul unei gări - Acesta s-a luptat și a luat cuțitul din mâna unui bărbat care amenința oamenii
Foto: incomod-media.ro

Ieri seară, în jurul orei 19:00, Mirel aștepta trenul pentru a merge acasă, în Călărași, după o zi lungă de muncă. În timp ce era pe peron, a observat un bărbat care amenința călătorii ce așteptau trenul.

Mirel a intervenit pentru a-l calma pe bărbat, însă acesta a scos un cuțit, amenințându-l, deși jandarmul ialomițean era îmbrăcat în uniformă militară. Fără să ezite, s-a luptat cu bărbatul și a reușit să îi ia cuțitul din mână, dar și să-l imobilizeze până la sosirea echipajului de poliție.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost condus la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale.

“Mirel a acționat ferm și a reușit să oprească persoana care punea în pericol siguranța cetățenilor aflați în gară, dovedind faptul că meseria de jandarm nu se termină când ai predat serviciul colegului”, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Române.

Plutonier adjutant Dumitru Mirel lucrează în cadrul Jandarmeriei Ialomița de 20 ani, iar în anul 2010 a participat la o misiune internațională în Kosovo.