O româncă a fost ucisă în Spania, suspect fiind fostul iubit, un bărbat originar din Mali

O româncă în vârstă de 34 de ani, care muncea la o fermă de căpșuni din Spania, a fost ucisă de fostul iubit. Crima a avut loc în Palos de la Frontera în Spania.

Apr 8, 2023 - 15:18
Urmărește-ne peGoogle news
O româncă a fost ucisă în Spania, suspect fiind fostul iubit, un bărbat originar din Mali
Foto: La Vanguardia

Înainte să fie ucisă, femeia anunțase că avea de gând să facă plângere pentru hărțuire sexuală.

Criminalul este un bărbat originar din Mali, în vârstă de 30 de ani, fostul iubit al româncei. Autoritățile spaniole au decis închisoare fără cauțiune pentru bărbatul principal suspect al omorului.

Șeful Primei Instanțe din Moguer a decretat, miercuri, arestarea individului. Moartea femeii, subliniază judecătorii spanioli, a avut loc în zorii zilei când victima a ajuns la domiciliul său, situat în Las Arenillas, în Palos de la Frontera. Se întorsese acasă însoțită de un prieten și de o altă persoană. Românca a coborât din mașină și odată intrată în casă, a fost înjunghiată în spate.

Deținutul a recunoscut faptele în fața instanței. A spus că a acționat „din gelozie” și că „nu avea nicio intenție să o omoare” pe Violeta P., după cum a precizat Curtea Superioară de Justiție din Andalucia (TSJA).

Potrivit anchetei, victima și acuzatul au format un cuplu timp de trei ani, dar s-au despărțit recent. Ambii lucrau la adunatul căpșunilor, deși la ferme diferite, și locuiau în același oraș.

Românca se pare că a fost hărțuită de agresor după ce a refuzat să se mute împreună cu el. Potrivit unui oficial al primăriei din localitate, victima plănuia să se prezinte la Poliția Locală pentru a depune plângere pentru„hărțuirea” la care a fost supus de partenerul său, care a insistat să locuiască împreună, scrie ziarulromanesc.es.