Nicolae Ciucă și Lucian Bode, atacați dur într-o ședință a PNL - Vasile Blaga a „șters pe jos” cu ei: „Am ajuns ospătarii PSD la guvernare”

Președintele PNL Nicolae Ciucă și secretarul general al partidului, Lucian Bode, au fost atacați dur de Vasile Blaga, Emil Boc și Ilie Bolojan, într-o ședință informală cu liderii PNL de la Vila Lac, dezvăluie Libertatea.

Apr 6, 2023 - 10:15
Urmărește-ne peGoogle news
Nicolae Ciucă și Lucian Bode, atacați dur într-o ședință a PNL - Vasile Blaga a „șters pe jos” cu ei: „Am ajuns ospătarii PSD la guvernare”
Imagine cu caracter ilustrativ

Potrivit sursei citate, cei trei le-au reproșat liderilor PNL proasta organizare a partidului, relația cu PSD, calitatea miniștrilor și lipsa reformelor.

„Am ajuns ospătarii PSD, partidul are zero organizare”, ar fi spus Blaga.


„Foarte direct, la un moment dat Blaga a spus că 70% dintre miniștrii noștri dacă îi pui lângă un stâlp, primarii și activiștii noștri recunosc stâlpul, dar nu recunosc miniștrii. A continuat că nu se poate ca miniștrii să aibă notorietate sub 20%, iar unii tineri își doresc să fie președinți, miniștri, dar nu au rezolvat problemele în filiale”, a dezvăluit un președinte de organizație pentru Libertatea.

La rândul său, Ilie Bolojan, care vorbește foarte rar în public, a atacat conducerea partidului.

„Am făcut alianța ca să facem niște proiecte de reforme. În realitate, nu faceți altceva decât să administrați o țară, dar fără să veniți cu reforme. Mă puteți face orice, dar nu mă faceți pesedist, că nu pot”, ar fi spus Bolojan, potrivit surselor Libertatea.

La rândul său, Emil Boc a criticat și el modul în care partidul a evoluat în ultima perioadă și s-a arătat deranjat de modul în care se iau deciziile în partid.

Biroul Politic Național al PNL se reunește joi.