O femeie a fost reţinută după ce a intrat într-o sală de clasă în timpul orelor şi a bătut două eleve

O femeie de 47 de ani a fost reţinută de polițiști după ce a intrat într-o şcoală dintr-o localitatea giurgiuveană, în timpul orelor de curs, şi le-a bătut pe două eleve, lovindu-le peste faţă şi în abdomen. Femeia este mama altui elev, iar incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

Mar 24, 2023 - 11:16
Urmărește-ne peGoogle news
O femeie a fost reţinută după ce a intrat într-o sală de clasă în timpul orelor şi a bătut două eleve
Imagine cu caracter ilustrativ

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu a anunţat, vineri, că poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi telefonic, miercuri seară, de către un reprezentant al unei şcoli gimnaziale din localitatea Frăteşti, despre faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie, relatează News.ro.

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, din primele cercetări reieşind faptul că în ziua de 22 martie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, în interiorul şcolii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frăteşti, mama unui elev, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feţei şi abdomenului”, a arătat sursa citată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Joi, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, femeia a fost reţinută, pentru 24 de ore.