Crimă în Maramureș - O femeie cu probleme psihice și-a ucis mama și a fugit în pădure

O crimă a avut loc într-o localitate din Maramureș. O pensionară a fost ucisă chiar de propria fiică. Imediat după crimă, agresoarea de 55 de ani a fugit în pădure, până când a ajuns la o fermă. Polițiștii au găsit-o însă, la scurt timp, iar acum, ea este internată la spitalul de psihiatrie. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Mar 21, 2023 - 12:41
Urmărește-ne peGoogle news
Crimă în Maramureș - O femeie cu probleme psihice și-a ucis mama și a fugit în pădure
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Agresoarea și victima ei locuiau împreună. Cele două se certau frecvent, spun vecinii, iar într-un moment de furie extremă, femeia de 55 de ani şi-a înjunghiat mortal mama.

La scurt timp după gestul extrem, aceasta a fugit în pădure, însă nu înainte de a-i spune unui vecin ce a făcut. Tot el a fost cel care a alertat poliţiştii.

"Aici stătea o bătrână cu fiica sa. Fiica sa era alcoolică şi avea probleme cu capul. A fost dusă de mai multe ori, mai ales în ultimul timp. Îmi pare foarte rău, nu făcuse nimic la nimeni", a spus un vecin. 

În urmă cu o săptămână, suspecta de crimă a fost externată de la psihiatrie. Femeia de 55 de ani a fost internată, din nou, pentru efectuarea expertizei psihiatrice, iar polițiștii o cercetează acum pentru omor calificat. 

Sursa: Realitatea