Fiul lui Sile Cămătaru, prins de polițiști în Italia - Era dat în urmărire internațională

Vasile Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru, prins de polițiști, în Italia, după ce a fugit din România și a fost dat în urmărire internațională, a fost adus în țară.

Mar 20, 2023 - 22:22
Mar 20, 2023 - 22:35
Urmărește-ne peGoogle news
Fiul lui Sile Cămătaru, prins de polițiști în Italia - Era dat în urmărire internațională
Foto: Captură Video

„La data de 20 martie a.c., în urma cooperării polițienești internaționale dintre Poliția Română și autoritățile din Italia, a fost preluat din Italia un bărbat, de 26 de ani, care era urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din România.

Bărbatul a fost preluat de reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor, pentru a fi depus într-un penitenciar, în vederea ispășirii pedepsei.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis, la data de 6 iunie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, acesta a fost depistat.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei, prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE", anunță Poliția Română.