Spitalul Militar Central, dat în judecată de familia unui fost deputat PSD, mort de COVID - Despăgubiri de 1 milion de euro

Familia unui deputat PSD care a murit la vârsta de 49 de ani, din cauza Covid, în urmă cu 2 ani, cere un milion de euro daune Spitalului Militar. Totul după ce acesta a ajuns să se infecteze cu patru bacterii nosocomiale. Familia a lansat acuzații extrem de grave la adresa medicilor. Cine este de vină și cine plătește pentru moartea prietenului lui Marcel Ciolacu?

Mar 20, 2023 - 11:44
Urmărește-ne peGoogle news
Spitalul Militar Central, dat în judecată de familia unui fost deputat PSD, mort de COVID - Despăgubiri de 1 milion de euro
Foto: Sebastian Radu / Facebook

Sebastian Radu a murit în perioada pandemiei,  în urma unor complicații apărute după diagnosticarea cu COVID-19.

Potrivit Realitatea Plus, soția și cei 2 copii ai fostului parlamentar au deschis un proces  Judecătoria Sectorului 1 București, solicită despăgubiri de 1.000.000 de euro daune și 40.000 de euro reprezentând cheltuielile cu transferul pacientului în Germania, unde Sebastian Radu a ajuns în septicemie.

Motivul invocat este că infecția generalizată n-a fost cauzată de infectarea cu temutul virus, ci de infecțiile nosocomiale contractate în spitalul românesc și ascunse familiei și medicilor străini.

Spitalul Militar Central a fost obligat să pună la dispoziția familiei Radu mai multe documente medicale din perioada în care fostul deputat a fost internat în spital.