Un polițist din Oklahoma și-a arestat șeful, după ce l-a prins mort de beat la volan: „Nu-mi pasă dacă ești președintele”

Un polițist și-a arestat șeful care era mort de beat. S-a întâmplat în orașul american Oklahoma, unde un căpitan de poliție a fost prins sub influența băuturilor alcoolice, după ce a jucat poker toată noaptea. Un agent de la Rutieră l-a oprit în trafic, pentru că mergea cu viteză și haotic.

Mar 19, 2023 - 22:48
Mar 19, 2023 - 22:49
Urmărește-ne peGoogle news
Un polițist din Oklahoma și-a arestat șeful, după ce l-a prins mort de beat la volan: „Nu-mi pasă dacă ești președintele”
Foto: Oklahoma City Police Department

Căpitanul a încercat să își folosească influența în fața colegului care ii era inferior. Agentul de la Rutieră a avut o replică care l-a lăsat fără cuvinte pe căpitanul care abia se ținea pe picioare.

Înregistrarea video cu camera de pe uniforma polițistului îl arată pe un căpitan din cadrul Departamentului de Poliție din Oklahoma City (OKCPD) cerându-i în mod repetat ofițerului care l-a oprit în trafic să oprească înregistrarea video, în timp ce era oprit pentru conducere sub influența alcoolului.

Incidentul a avut loc pe 12 martie, în jurul orei 01.30, când căpitanul James "Matt" French, din echipa de investigare a omuciderilor din cadrul OKCPD, a fost tras pe dreapta sub suspiciunea de conducere în stare de ebrietate de către sergentul Chris Skinner. În calitate de conducător autp, acesta a virat fără să semnalizeze și a depășit viteza.

În înregistrare, French pare să deschidă portiera mașinii sale înainte ca sergentul să se apropie, însă acesta i-a spus să mearg din nou în mașină.

Dialogul dintre ei a fost redat, apoi, de Fox News.

„Treci înapoi în vehicul”, spune sergentul Skinner, atunci când căpitanul a vrut să coboare. „Sunt...”, a început să spună French. „...Beat?” a continuat Skinner.

Skinner a spus că French avea ochii înlăcrimați, iar în timpul schimbului de replici vorbea greu. Înregistrarea camerei de corp îl surprinde pe căpitanul de poliție spunându-le polițiștilor că el este căpitanul și cerându-i în mod repetat ofițerului din același departament de poliție să își oprească camera de corp.

„Sunt căpitanul departamentului de poliție”, a spus French. „Ce departament de poliție?” răspunde Skinner. „Oklahoma City. Oprește-ți camera”, îi ordonă căpitanul.

În ciuda cererilor repetate ale căpitanului, Skinner nu s-a clintit și a refuzat să oprească camera video.

„Domnule, pot să... puteți să opriți asta?” l-a întrebat din nou French pe ofițer. „Vă solicit. Sunt căpitan la departamentul de poliție”, a mai încercat el din nou. „Nu-mi pasă dacă ești un membru al unei bande sau președintele Statelor Unite”, a răspuns Skinner. „Dacă te-aș trata diferit de cum aș trata un localnic din South Side sau un pedofil, cum ți s-ar părea asta?”, a continuat polișistul.