Un cetățean american s-a urcat pe acoperișul casei, după ce și-a sechestrat soția și a amenințat că o ucide

Un individ a început să urle la soția sa, amenințând-o că o ucide în chinuri. Alertați de localnici, autoritățile au trimis forțe impresionante de salvare în ajutorul femeii. La vederea acestora, cetățeanul american s-a refugiat pe acoperiș, de unde a continuat să urle și să arunce cu injurii.

Mar 19, 2023 - 16:58
Mar 19, 2023 - 18:44
Urmărește-ne peGoogle news
Un cetățean american s-a urcat pe acoperișul casei, după ce și-a sechestrat soția și a amenințat că o ucide
Foto: Observator

Vecinii cuplului îl știau pe individ drept unul violent, de aceea s-au panicat și au chemat forțele de ordine la izbucnirea conflictului. Totul a început în jurul orei 10:00 dimineaţa atunci când oamenii au auzit ţipetele unei femei, soţia acestuia.

Femeia, rănită, a reuşit din fericire să scape singură din curte şi să refugieze la vecini. La faţa locului au intervenit mai multe structuri ale M.A.I printre care Serviciul de Ambulanţă, Pompierii, Poliţia, precum şi trupele speciale ale Jandarmeriei.  În momentul în care agenţii au ajuns la fața locului, bărbatul a început să ameninţe spunând că are arme în casă, informează Observator.

S-a refugiat în pod şi a refuzat să coboare. Au fost chemate în sprijin forţe suplimentare şi au venit un negociator şi mai multe echipaje de la trupele speciale.

După mai multe ore de negocieri, când bărbatul s-a simţit încercuit, a spart ţiglele de pe casă şi a urcat pe acoperiş. Acela a fost şi locul unde a fost încătuşat de poliţişti.

A fost urcat în Ambulanţă şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe, de unde va fi transferat la un spital de psihiatrie. Adică se va întoarce de unde a ieşit în urmă cu doar o zi, pentru că săptămâna trecută a avut un alt episod de furie în care a vandalizat maşinile de pe strada unde locuieşte.