Scandal la sediul PSD Cluj - O tânără, consilier local, a fost bătută de trei colege de partid, ajungând la spital cu coastele rupte

O tânără, consilier local, a fost preluată în stare gravă de SMURD, după ce a fost lovită cu sălbăticie de trei colege de partid. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoțional.

Mar 18, 2023 - 14:57
Urmărește-ne peGoogle news
Scandal la sediul PSD Cluj - O tânără, consilier local, a fost bătută de trei colege de partid, ajungând la spital cu coastele rupte
Imagine cu caracter ilustrativ

Bătaie în toată regula în sediul PSD Cluj, unde un consilier local a încasat niște lovituri pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale! Nu de alta, dar nu a fost bătută de o rivală, ci de trei colege de partid!

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan a ajuns vineri seara la UPU de la Spitalul Județean Cluj, cu răni la cap și coaste rupte.

Potrivit primelor informații, Anca Ciubăncan a fost ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj.

La fața locului a intervenit și un echipaj de la Poliția Cluj Napoca. Potrivit surselor noastre, consiliera locală le-ar fi reproșat celor trei activiste ale PSD, că fumează în sediul partidului ia acest lucru este ilegal. La scurt timp, aceasta a fost împinsă și în cădere a dat cu capul de asfalt.

Sursa: Realitatea