Meciul Sepsi - FCU Craiova se va rejuca din minutul 1, a hotărât Comisia de Recurs

După o deliberare de doua zile, Comisia de Recurs a luat o decizie în cazul Sepsi – Craiova, întrerupt în minutul 26 după ce suporterii au proferat scandări xenofobe.

Mar 9, 2023 - 18:12
Urmărește-ne peGoogle news
Meciul Sepsi - FCU Craiova se va rejuca din minutul 1, a hotărât Comisia de Recurs
Foto: Captură Video

După ce inițial s-a decis victoria lui Sepsi cu 3-0, patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu, blindat de avocați cu renume, care au luat la puricat regulamentul de fotbal, a convins Comisia de Recurs să schimbe hotărârea inițială.

Astfel, meciul se va rejuca din minutul 1, probabil joia viitoare, și va avea ca miză accederea în play-off-ul Superligii. În urma acestei decizii, FCU Craiova are 40 de puncte, cu unul mai mult decât Sepsi și a urcat pe locurile de play-off.

Comisia a menținut suspendarea suporterilor olteni la 6 meciuri disputate în deplasare. Ambele echipe vor primi aceeași amendă, de 22.500 de euro.

Clasamentul din Superliga

  1. Farul - 61 
  2. CFR - 60 
  3. FCSB - 54 
  4. Rapid - 52 
  5. CSU Craiova 51 
  6. FCU Craiova - 40
  7. Sepsi - 39

În ultima etapă Superliga, FCU Craiova joacă la Hermannstadt, iar Sepsi la FCSB. Ambele partide sunt programate duminică, la aceeași ora, 21.00. Cum oltenii au acum un punct în plus față de covăsteni, dacă înving pe Hermannstadt, iar Sepsi pierde cu FCSB, sunt matematic în play-off.

Sursa: Adevărul