Un tânăr din Constanța, s-a luat de un șofer, însă din mașină au coborât mascații care l-au săltat

Un tânăr agresiv din Constanța a fost filmat în timp ce se lua de un șofer, însă a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută. Din mașina cu pricina au ieșit mascații, care l-au săltat pe bărbatul pus pe scandal.

Mar 8, 2023 - 16:26
Urmărește-ne peGoogle news
Un tânăr din Constanța, s-a luat de un șofer, însă din mașină au coborât mascații care l-au săltat
Foto: Captură Video

Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord de pe Bulevardul Tomis din Constanța, marți seara, și au devenit în scurt timp virale, notează Libertatea.

Pe imagini se vede cum tânărul, care este însoţit de o femeie, traversează prin loc nepermis și mergând foarte încet şi este la un pas de a fi lovit de o maşină care circula cu luminile de avarie pornite. În acel moment, tânărul se întoarce spre șoferul care oprise mașina și îi cere agresiv socoteală pentru că era să-l accidenteze. Numai că din mașină, un microbuz Mercedes, au coborât mai mulţi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale, care l-au împins pe șosea. Cu toate acestea, a continuat să fie agresiv, drept urmare a fost dus la secție.

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției. Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.