Soț și soție au fost înjunghiați în propria casă în Ciorogârla, Ilfov - Femeia a murit

Doi soți din Ciorogârla, Ilfov, cu vârste de 50 și 52 de ani, au fost înjunghiați, duminică seara, de un bărbat care a pătruns în locuința lor, anunță IPJ Ilfov. Ajunși la fața locului, medicii de la Ambulanță nu au mai putut să o salveze pe femeie.

Mar 6, 2023 - 07:05
Urmărește-ne peGoogle news
Soț și soție au fost înjunghiați în propria casă în Ciorogârla, Ilfov - Femeia a murit
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

Cel care a dat alarma a fost fiul celor doi. „În jurul orei 18.54, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către fiul victimelor, cu privire la faptul că, părinții săi au fost agresați fizic, prin înjunghiere, de către un bărbat”, au anunțat reprezentanții IPJ Ilfov, printr-o informare de presă. 

Salvatorii sosiți la fața locului le-au acordat primul ajutor victimelor, însă, în ciuda eforturilor, nu au mai putut să o salveze pe femeia în vârstă de 50 de ani. Soțul ei a fost transportat în stare gravă la spital. 

Potrivit Antena 3, agresorul este un bărbat în vârstă de 37 de ani, fostul concubin al fetei victimelor, care a fugit de la locul faptei. Acesta a fost reținut ulterior de polițiștii ilfoveni, care l-au găsit în locuința lui. 

„Polițiștii orașului Bragadiru, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale, l-au identificat pe bărbatul bănuit de comitea faptelor și l-au depistat la domiciliul acestuia, în prezent aflându-se în custodia polițiștilor”, a mai precizat IPJ Ilfov.