Accident în județul Vaslui - A fost solicitat elicopterul SMURD: două persoane, încarcerate

Accident rutier cu 5 victime la Mărul de Aur, spre Crasna, produs prin tamponarea a două autoturisme, anunță ISU Vaslui.

Mar 5, 2023 - 12:15
Urmărește-ne peGoogle news
Accident în județul Vaslui - A fost solicitat elicopterul SMURD: două persoane, încarcerate
Foto: IGSU/ imagine cu caracter ilustrativ

"Detaşamentele de pompieri Vaslui si Bârlad intervin cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, trei ambulanţe SMURD, dintre care una tip C1, la un accident rutier produs pe DN24, în zona Crasna. La intervenţie se deplasează şi două ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. Din primele informaţii, în accident sunt implicate două autovehicule şi sunt înregistrate cinci victime, două dintre acestea fiind încarcerate şi în stare de inconştienţă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, Daniel Ungureanu, primul echipaj care a intervenit este o ambulanţă care se afla în apropiere şi venea de la o altă solicitare.

Cadrele medicale care au participă la acţiunea de salvare a victimelor au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD din Iaşi, care urmează să preia persoanele grav rănite.