Poliţiştii din Bacău au reuşit să prindă autorul unui jaf la o casă de amanet - Acesta a fost găsit într-o sală de jocuri

Un bărbat care a intrat mascat în incinta unei case de amanet, a agresat o angajată şi a furat 4.000 de lei, a fost prins de poliţişti câteva ore mai târziu într-o sală de jocuri din municipiul Bacău, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Mar 5, 2023 - 12:10
Mar 5, 2023 - 12:10
Urmărește-ne peGoogle news
Poliţiştii din Bacău au reuşit să prindă autorul unui jaf la o casă de amanet - Acesta a fost găsit într-o sală de jocuri
Imagine cu caracter ilustrativ

Autorul are 38 de ani şi este din municipiul Bacău.

"Imediat după comiterea faptei, bărbatul şi-ar fi schimbat obiectele de îmbrăcăminte pentru a împiedica identificarea sa. Cu toate acestea, în cel mai scurt timp, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău l-au depistat şi identificat într-o sală de jocuri din localitate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Cătălina Păduraru.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Un bărbat mascat a intrat într-un magazin de cartier din municipiul Baia Mare şi, sub ameninţarea cuţitului, a obligat-o pe vânzătoare să-i predea banii din casa de marcat, a informat, vineri seara, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

"În această seară, la ora 20,15, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Petru Rareş din municipiu s-a produs o tâlhărie. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că în timp ce victima, o tânără de 23 de ani, se afla în timpul serviciului în incinta unui magazin în calitate de vânzătoare, un bărbat mascat a intrat în magazin, a ameninţat-o cu un cuţit, a sustras banii ce se aflau în casa de marcat, apoi a plecat", a spus Ionela Cozma.

Conform sursei citate, în cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Sursa: DCNews