Un polițist aflat în misiune s-a răsturnat cu autospeciala în București, după ce a fost lovit de un taxi într-o intersecție

O mașină de poliție aflată în misiune s-a răsturnat în noaptea de sâmbătă spre duminică în Sectorul 2 din Capitală. Autospeciala de poliție se deplasa cu viteză în urma unui apel la 112, iar pe drum a intrat într-un taxi. Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a fost grav rănit.

Mar 5, 2023 - 08:45
Mar 5, 2023 - 19:59
Urmărește-ne peGoogle news
Un polițist aflat în misiune s-a răsturnat cu autospeciala în București, după ce a fost lovit de un taxi într-o intersecție
Foto: Observatornews.ro

Accidentul s-a produs în jurul orei 22:30. Maşina de poliție venea de pe Şoseaua Pantelimon și mergea spre Șoseaua Fundeni. În intersecție, polițistul aflat în misiune a lovit un taxi și a ajuns cu roțile în sus. Autospeciala de poliție aparținea secției 9 din București și avea puse în funcțiune atât semnalele acustice, cât și pe cele luminoase la momentul producerii impactului.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii veniţi la faţa locului, ajutați de martori, au pus autospeciala de poliție din nou pe roți.

Nu au existat victime, pagubele fiind doar materiale.

Ancheta este în desfășurare, iar camerele de supraveghere din zonă vor fi verificate pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul. 

Sursa: Observatornews.ro