Nicolae Ciucă, vizită în județul Mureș - 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale

Premierul Nicolae Ciucă efectuează joi o vizită în judeţul Mureş, unde are programate întâlniri cu reprezentanţii unor companii şi participă la evenimentele organizate cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale Târgu Mureș.

Mar 2, 2023 - 12:04
Urmărește-ne peGoogle news
Nicolae Ciucă, vizită în județul Mureș - 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale
Foto: Captură Video

Potrivit agendei anunţate de Biroul de presă al Guvernului, în prima parte a zilei, prim-ministrul Ciucă va merge la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş (Institutul Inimii).

Ulterior, acesta va avea o întâlnire de lucru cu reprezentanţii conducerii Azomureş şi se va deplasa la Fabrica de Lactate Mirdatod Prod SRL din Reghin. Tot la Reghin, va vizita compania IRUM, specializată în construcţia de maşini şi utilaje.

În program figurează şi participarea la evenimentele organizate la Târgu Mureş cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale. Premierul va lua parte la ceremonia militară şi va vizita expoziţia de armament din Cetatea Medievală. Cu această ocazie, va asista la un exerciţiu demonstrativ (tragere demonstrativă) organizat la Unitatea Militară 01010 din Târgu Mureş.

Alături de premier, la aceste evenimente se va afla şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Sursa: G4Media