VIDEO: Momentul în care un bărbat este spulberat de o mașină din Ucraina pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 59 de ani a fost victima unui grav accident rutier produs joi, 23 februarie, pe o trecere de pietoni de pe drumul european 85, în localitatea Sascut. Mașina care a provocat accidentul este înmatriculată în Ucraina și era condusă de o femeie de 42 de ani.

Feb 24, 2023 - 18:21
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Momentul în care un bărbat este spulberat de o mașină din Ucraina pe trecerea de pietoni
Foto: Captură Video

Un bărbat din județul Bacău a fost la un pas de moarte. Joi, 23 februarie, în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni în localitatea Sascut, băcăuanul a fost lovit în plin de către o mașină cu numere de Ucraina. La volan se afla o femeie de 42 de ani.

Norocul victimei a fost că în zonă se afla o patrulă de jandarmi, care i-a acordat imediat primul ajutor, salvându-i astfel viața.

„La ora 14.00, în timp ce se deplasau pe Drumul Național E85 din județul Bacău, jandarmii au observat un bărbat care a fost lovit de un autoturism la trecerea de pietoni de la ieșirea din localitatea Sascut.

Plutonierul adjutant șef Teletin Tudorel și plutonier adjutant Blănaru Ionel au acționat imediat și au acordat primul-ajutor bărbatului care sângera abundent în zona capului, încercând să reducă sângerarea și să evite blocarea căilor respiratorii.

Deoarece exista riscul provocării unor daune suplimentare, bărbatul nu a fost mutat până la sosirea unei echipaj medical, care i-a acordat îngrijirile medicale de specialitate, după care l-a transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor.

De asemenea, jandarmii au supravegheat zona pentru a nu se produce alte incidente și au apelat serviciul 112 pentru a anunța evenimentul rutier”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.

Potrivit aceleiași surse, bărbatul se află în prezent internat pe secția de chirurgie generală. Este stabil, are fractură de piramidă nazală și multiple escoriații și nu necesită intervenții chirurgicale.

Momentul în care bărbatul a fost lovit de mașina cu numere de Ucraina a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Pe imagini se vede cum pietonul este acroșat de autovehicul și aruncat în aer câțiva metri, unde se învârte de câteva ori și se prăbușește apoi pe carosabil.

Sursa: Adevărul