Accident în Timișoara produs de un șofer începător care a condus cu viteză - Doi tineri de 20 de ani au murit

Tragedie pe străzile din Timișoara. Doi tineri și-au pierdut viața în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident cumplit.

Feb 23, 2023 - 09:11
Urmărește-ne peGoogle news
Accident în Timișoara produs de un șofer începător care a condus cu viteză - Doi tineri de 20 de ani au murit
Foto: Captură Video

O mașină condusă de un tânăr de 19 ani, care își luase permisul în urmă cu două luni, a ajuns pe contrasens, sub un camion, într-un pasaj subteran din oraș.

Pasagerii de pe bancheta din spate, ambii în vârstă de 20 de ani, au fost uciși pe loc.

Iar șoferul și cel care stătea în dreapta lui au fost scoși din caroseria mașinii de echipele de descarcerare.

Accidentul s-a petrecut în pasajul Michelangelo din Timișoara. În mașina pe care o conducea tânărul de doar 19 ani se mai aflau doi băieți și o fată.

Potrivit polițiștilor, șoferul care are permis de numai două luni a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens unde a lovit zidul pasajului. Din sensul opus a venit un camion care nu a mai putut să evite impactul.

Mașina s-a rotit, după care a fost lovită de camion în partea din spate. Pentru un băiat și o fată, ambii cu vârsta de 20 de ani, care se aflau pe bancheta din spate, nu s-a mai putut face nimic. Au decedat pe loc.

plt.maj. Mihai Răzvan Elena, Detașamentul 1 Pompieri Timișoara: „La sosirea la locul intervenției, patru persoane erau încarcerate. Am folosit depărtătorul foarfecat și cilindri pentru a îndepărta stâlpii autoturismului, persoanele fiind prinse sub scaunul pasagerului din față și al șoferului, persoanele decedate.”

Șoferul și pasagerul din dreapta au scăpat cu răni ușoare și au fost transporați la Spitalul Județean din Timișoara. Camionul este al societății de transport în comun și în el se aflau cinci persoane care mergeau la un depou. Ei spun că șoferul a venit cu viteză mare și nu au mai avut cum să evite impactul.

Pasager în camion: „O avut viteză, în fața noastră s-a întors și a dat în parapetul ăsta mic, bordură și în zid, și direct sub noi s-a băgat ”

Pasager în camion: „Lovitura, atât am simțit.”

Reporter: „Când ați coborât ce ați văzut?”

Pasager în camion: „Mașina din față lovită, avea viteză 100%.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa: Pro TV