Polițiștii au prins în trei secunde doi bărbați care au vrut să fure o bicicletă

Doi bărbați au fost prinși în timp ce încercau să fure o bicicletă parcată într-o stație de autobuz din București.

Feb 16, 2023 - 18:35
Urmărește-ne peGoogle news
Polițiștii au prins în trei secunde doi bărbați care au vrut să fure o bicicletă
Foto: Captură Video

Prefăcându-se că poartă o discuție, aceștia au reușit să scoată bicicleta din spațiul special amenajat.

Unul dintre ei s-a retras, în timp ce celălalt a vrut să plece pe biciclietă. Însă, după doar trei secunde, hoții au fost prinși de polițiști.

„Poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant delict doi bărbați, imediat după ce ar fi sustras o bicicletă, ce era parcată în spațiul special amenajat în zona unei stații de autobuz, din Sectorul 3. Bănuiţii au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri, față de aceștia fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de ieri față de bărbatul de 33 de ani a fost dispus arestul la domiciliu, iar față de bărbatul de 43 de ani control judiciar. Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, în valoare de 300 de euro, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate”, a transmis Direcția Generale de Poliție a Municipiului București.

Bărbații sunt acuzați de furt calificat, iar cercetările în acest dosar sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transport Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Sursa: Știrile Pro TV