Un șofer de microbuz școlar, beat la volan, a fugit de poliție cu elevii în mașină

Un șofer de microbuz care transporta elevi a urcat beat la volanul mașinii. Oamenii legii a vrut să-l oprească în trafic însă bărbatul a fugit de echipaje cu tot cu copii.

Feb 15, 2023 - 11:36
Urmărește-ne peGoogle news
Un șofer de microbuz școlar, beat la volan, a fugit de poliție cu elevii în mașină
Imagine cu caracter ilustrativ

„Astăzi, la ora 14:14, poliţişti de la Poliţia Oraşului Bocşa au depistat pe strada Bistriţei din oraş un bărbat de 37 de ani din Bocşa, în timp ce transporta cu un microbuz local destinat transportului de elevi mai mulţi elevi de la şcoală către domiciliile acestora, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat că şoferul microbuzului avea o alcoolemie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat. La vederea echipajului de poliţie conducătorul microbuzului a virat dreapta cu scopul de a se sustrage verificărilor, acesta fiind oprit după circa 50 de metri, pe strada lăturalnică”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

După testarea cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, poliţiştii l-au dus pe şofer imediat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. De asemenea, bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.