PRO TV a anunțat că-i suspendă contractul de muncă angajatului Marius Buga - El a fost arestat preventiv 30 de zile, pentru acte sexuale cu un minor

Postul de Televiziune PRO TV a reacționat joi, după arestarea corespondentului Marius Buga, acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Feb 9, 2023 - 15:47
Urmărește-ne peGoogle news
PRO TV a anunțat că-i suspendă contractul de muncă angajatului Marius Buga - El a fost arestat preventiv 30 de zile, pentru acte sexuale cu un minor
Imagine cu caracter ilustrativ

Într-un comunicat remis de PRO TV, postul condamnă comportamentul acestuia și anunță că îi va fi suspendat contractul de muncă.

„PRO TV condamnă ferm comportamentul imoral și ilegal de care a fost acuzat angajatul nostru, Marius Buga. Având în vedere evoluția anchetei și prevederile legale în vigoare, contractul de muncă al acestuia a fost suspendat. Protecția minorilor este una dintre responsabilitățile noastre cheie, ca adulți și părinți, și credem că societatea poate evolua doar dacă avem grijă de copiii noștri”, anunță PRO TV.

Corespondentul postului PRO TV în judeţul Dâmboviţa, Marius Buga, a fost arestat preventiv, miercuri seară, într-un dosar în care este acuzat de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Jurnalistul a fost audiat, marţi, în legătură cu aceste acuzaţii aduse de un minor în vârstă de 16 ani.

Marius Buga, corespondent Pro TV de mulți ani în Dâmbovița, a fost dus la audieri marți 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru a da detalii în cazul unui minor în vârstă de 15 ani cu care ar fi întreținut relații sexuale în apartamentul său.

Surse judiciare au declarat pentru „Adevărul” că minorul fugise dintr-un centru de plasament, iar Poliția Târgoviște a fost anunțată despre acest lucru de către reprezentanții centrului. Oamenii legii l-au urmărit pe băiat și astfel au aflat unde a fost.

Minorul a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un dosar de furt, în urmă cu câteva zile, numai că, pe parcursul audierilor, băiatul, care are vârsta sub 16 ani, le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

Sursa: Adevărul