Un poliţist local a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer care parcase neregulamentar

Un poliţist local din Timişoara a fost rănit la picioare de un şofer care parcase neregulamentar, pe o stradă pietonală din oraş. Agentul a fost transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri. Bărbatul a fost identificat ulterior de poliţiştii locali şi predat Biroului Rutier Timişoara.

Urmărește-ne peGoogle news
Un poliţist local a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer care parcase neregulamentar
Foto: pressalert.ro

Incidentul a avut loc miercuri, 8 februarie, la ora 10.30, când o patrulă de poliţişti locali a vrut să amendeze un şofer care parcase maşina pe o stradă pietonală.

”Unul din poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră, aflaţi în serviciu astăzi, în jurul orei 10.30, în zona pietonală, a fost accidentat de un bărbat care se afla cu autoturismul parcat neregulamentar pe strada Palanca. Pentru a fi identificat, acesta a fost interpelat de o patrulă de poliţişti locali, dar nu a stat pe gânduri, a făcut manevre şi derapaje la volan pentru a-i intimida pe agenţi, după care s-a urcat la volanul autoturismului marca Audi şi a demarat, lovindu-l direct pe poliţistul local aflat în teren. Colegul nostru a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal pentru investigaţii, fiind rănit la picioare”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.

Şoferul a fugit, dar poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Intervenţie Rapidă l-au găsit într-un imobil de pe strada Herculane din Timişoara.

”Bărbatul a fost identificat în persoana lui Ş.M., de 39 de ani, cu domiciliul în Timişoara. Acesta era însoţit în maşină de o femeie de 30 de ani. Bărbatul a fost predat poliţiştilor de la Biroul Rutier din cadrul IPJ Timiş, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Poliţia Locală Timişoara.