Corespondent Pro TV, anchetat pentru act sexual cu un minor - Victima, un băiat cu vârsta sub 16 ani

Corespondentul Pro Tv în județul Dâmbovița, Marius Buga (42 de ani), unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii, este cercetat într-un dosar ce vizează acte sexuale cu un minor.

Feb 7, 2023 - 19:26
Feb 8, 2023 - 22:31
Urmărește-ne peGoogle news
Corespondent Pro TV, anchetat pentru act sexual cu un minor - Victima, un băiat cu vârsta sub 16 ani
Foto: Marius Buga / Facebook

UPDATE: Marius Buga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile


UPDATE: Marius Buga, jurnalist Pro TV, a fost reținut pentru 24 de ore - Acesta este acuzat că a violat un minor dintr-un centru de plasament

Jurnalistul Marius Buga a fost adus marți, 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru audieri.

După cum au precizat în exclusivitate pentru „Adevărul“ surse judiciare, dosarul a fost deschis în urmă cu câteva zile.

Un minor era audiat la Poliția Târgoviște într-o altă speță, numai că pe parcursul audierilor băiatul, care are vârsta sub 16 ani, le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

De la Poliție, dosarul a ajuns în scurt timp la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Marius Buga se află deja la audieri la Parchet alături de mai multe persoane, iar în cursul serii de marți, 7 februarie, anchetatorii vor decide ce măsură preventivă se va lua împotriva jurnalistului Marius Buga. Este vorba fie de cercetarea sub control judiciar, fie de arest preventiv pentru 24 de ore.

Pro TV, trustul media pentru care lucrează de mai mulți ani Marius Buga, a venit deja cu o reacție oficială.

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, spun reprezentanții Pro TV într-un comunicat.

Sursa: Adevărul