Curier, înșelat de un client - A primit mai multe bancnote de jucărie inserate printre cele reale

Un curier a fost înșelat de un client la plata coletului în ramburs. Acesta a primit mai multe bancnote de jucărie inserate printre cele reale.

Urmărește-ne peGoogle news
Curier, înșelat de un client - A primit mai multe bancnote de jucărie inserate printre cele reale
Foto: Curiera Transport

Firma de curierat a anunțat că marți, 31 ianuarie, unul dintre curierii aflați pe traseu a fost plătit cu bani de jucărie, iar bancnotele false au fost inserate printre cele autentice.

Banii falși imită foarte bine materialul din care sunt confecționate bancnotele originale, fiind aproape identice, aspect care a făcut imposibilă depistarea la încasarea ramburs, potrivit unui comunicat.

Pe bancnotele false primite de angajatul firmei de curierat se poate observa mențiunea „PLAY MONEY”, adică bani de jucărie și mențiunea „PROP MONEY” (bani falși pentru recuzită).

Astfel de acțiuni sunt regretabile și de netolerat. Curiera Transport Solutions cooperează deja cu organele abilitate și ne dorim pe această cale să îi avertizăm și pe ceilalți furnizori de servicii de curierat de incident pentru a spori atenția în cazul colectărilor de tip ramburs, a anunțat directorul firmei.